Dussk: een gedurfd, sensueel totaalconcept

Een van de meest opvallende stands op de beurs is ongetwijfeld die van Dussk. Dit nieuwe merk van Boelaert & Moens is voor het eerst te vinden op de beurs en kiest resoluut voor een gedurfde, excentrieke aanpak. Op Intirio vertaalt zich dat in een intrigerende stand met centraal twee autowrakken.

"Voor ‘Duskk' hebben we een volledig concept ontwikkeld", vertelt Hans Boelaert. "Onze stand is opgebouwd als een museum en met behulp van foto's aan de wanden vertellen we het verhaal van Ditta Dussk. Dit mysterieuze personage, een muzikale nachtraaf, staat voor stijl en sensualiteit, net als de collectie zelf."

Met behulp van een beeldverhaal krijgt de bezoeker die collectie te zien. We zien vier momenten uit het leven van Ditta. Elk van die momenten ademt een bepaalde sfeer uit, die terug te vinden is in de vier subcollecties. Rode draad is de ‘Dussk'-kleur, die nog het meest doet denken aan appelblauwzeegroen. "‘Lacy Lux' staat voor zachte tinten", aldus Hans Boelaert. "De tweede collectie, ‘Forestial Sketch', staat voor een aardser, warmer gevoel met aardetinten. De muzikale, artistieke kant van Ditta blijkt het best uit ‘Bohemian Bravery', met etnisch geïnspireerde grafische patronen. 'Jungle Jitters' is dan weer te herkennen aan de felle kleuren en de dromerige sfeer." De opvallende autowrakken centraal op de stand zijn een verwijzing naar het einde van Ditta's verhaal, dat zich op een autokerkhof afspeelt.

"Met ‘Dussk' richten we ons op het middelhoge segment", legt Hans Boelaert uit. "De reacties zijn tot nu toe zeer positief, ook al is dit merk een stuk gedurfder dan wat de mensen van Boelaert & Moens gewend zijn. Ze zijn blij dat er eens ‘aan de ketting wordt getrokken'."

Copyright © 2013. Intirio an event by Textirama vzw, Poortakkerstraat 90, 9051 Gent, Belgium. All rights reserved.

Internetlink: http://www.intirio.be/report2/byid/1347?lang=nl

Dare to Dussk

Het leven is aan de durvers en dat zullen de bezoekers van Intirio geweten hebben. Onder het motto ‘Dare to Dussk' werd een nieuw label aangemeld.

Er hangt een mythisch sfeertje rond Dussk, dat zich profileert als het nieuwe merk voor de dare-devils, met de neo-burleske Dita als bron van inspiratie. Dussk belooft een nieuwe gordijncollectie die werkelijk het verschil moet maken. De nieuwkomer is volgens het persbericht niet onder één noemer te vatten, maar adjectieven als ‘intrigerend, ‘gedurfd', ‘sensueel' en ‘stijlvol' zijn nooit ver weg. Dussk bestaat uit 4 subcollecties, elk met eigen kleuren- en grafische patronen, die toch duidelijk behoren tot dezelfde familie. Het is een op en top Belgische collectie, die lokaal ontworpen en vervaardigd wordt en een antwoord wil bieden op de vraag van de consument die op zoek is naar iets nieuws en verfrissend met een duidelijke, eigen identiteit.

Copyright © 2013. Intirio an event by Textirama vzw, Poortakkerstraat 90, 9051 Gent, Belgium. All rights reserved

Internetlink: http://www.intirio.be/latest-news/byid/1310?lang=nl